Escola de música

Un qualificat equip pedagògic, un ambient familiar i la passió per la música defineixen la nostra Escola de Música. Descobreix la nostra programació, calendaris, grups i horaris.

Matricula


Període: 2ª quinzena de setembre.

Lloc: secretaria de l'escola de musica.

Horari: de dilluns a dijous, de 17:00 a 19:30

Documentació:
Alumnat de nou ingrés:
• Model de sol.licitud.
• Autorització per publicar fotos.

Alumnat matriculat el curs anterior al centre:
• Aquest alumnat quedarà automàticament matriculat a no ser que presente el model corresponent per a donar-se de baixa.

Tases matrícula:
• Tot alumne de l'escola de música pagarà un rebut corresponent a la matrícula del curs i un rebut corresponent a la cuota de soci de la Societat Musical de Benirredrà.

  • Descarrega’t aquest pdf
  • Ompli el formulari
  • Pagar el rebut al banc
  • Portar la documentació a l’escola
Descarregar pdf

Matricula Online


Realitza la matricula online

  • Ompli el formulari online
  • Pagar el rebut al banc
Formulari

Equip pedagògic


Vicent Mengual
DIRECTOR DE BANDA DE LA SOCIETAT MUSICAL BENIRREDRÀ

Vicent Mengual Caudeli inicia els seus estudis l’any 1996 a l’escola de la Societat Musical de Benirredrà amb el trombó de vares de la mà de Rafael Donet i Donet.

+
Xavi Cabrera Aparisi
DIRECTOR BANDA JOVE I PROFESSOR DE TROMPETA

Natural de Gandia, es titulat Superior de Música en l’especialitat de Trompeta per el Conservatori Superior de Música de Castelló de la Plana.

+
Eva Mª Lluesma Gadea
DIRECTORA DE L'ESCOLA DE MÚSICA

Natural del Real de Gandia. Compta amb més de 20 anys d’experiència professional com a mestra de Sensibilització per a xiquets de 2 a 7 anys i llenguatge Musical a la Societat Musical de Benirredrà.

+
Eva Mª Lluesma Gadea
DIRECTORA DE L'ESCOLA DE MÚSICA

Natural del Real de Gandia. Compta amb més de 20 anys d’experiència professional com a mestra de Sensibilització per a xiquets de 2 a 7 anys i llenguatge Musical a la Societat Musical de Benirredrà.

+
Adrià Tomàs Peñalver
PROFESSOR DE TROMPA

Professor de trompa per el conservatori superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

+
Vicent Mengual
DIRECTOR DE BANDA DE LA SOCIETAT MUSICAL BENIRREDRÀ

Vicent Mengual Caudeli inicia els seus estudis l’any 1996 a l’escola de la Societat Musical de Benirredrà amb el trombó de vares de la mà de Rafael Donet i Donet.

+
David López Matoses
PROFESSOR DE GUITARRA

Estudia varios años bajo la dirección de Rubén Parejo y asiste a cursos de perfeccionamiento con el maestro José Luis González.

+
Elia Blasco Pérez
PROFESSORA DE PIANO

Naix a Gandia on inicia els seus estudis de piano amb la professora Maruja Planes. Més tard, al Conservatori Superior de València obté el títol de professora de piano.

+
José Vercher Blasco
DIRECTOR DE L'ESCOLA DE MÚSICA

Naix a Gandia on inicia els seus estudis musicals en la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia amb la professora Elia Blasco.

+
Josep Gómez Donet
PROFESSOR DE TUBA

Naix a Simat de la Valldigna (València) al 1993, on comença els seus estudis musicals a l’escola de música “Mestre Amorós”. 

+
Joan Josep Reig Fuster
PROFESSOR DE PERCUSSIÓ

Estudie a l'Escola de Música de la mà de Vicent Ros i Elia Blasco, es trasllada als conservatoris de Cullera, Carcaixent i Oliva on obté el Va titular Professional de Percussió. 

+
Jovita Mengual Coloma
PROFESSORA DE PIANO

Cursa els seus estudis de Piano en el Conservatori Superior de Música de València on obté el Títol de Professor de Música. 

+
Juan Estruch Valor
PROFESSOR DE FLAUTA TRAVESSERA

En l’actualitat imparteix Classes de Llenguatge Musical i Flauta en les escoles de Benirredrà, “L’Almoina” d’Almoines, i Barx.

+
Julio Donet Mestre
PROFESSOR SAXO

Naix a Barx, on comença els seus estudis musicals al si de la Societat Unió Musical Santa Cecíla de Barx. 

+
Inma Gorrita Perelló
PROFESSORA DE VIOLÍ

Ha estudiat violí amb Vicente Ortiz, Vicente Balaguer, Daniel Albir, Catalina Roig, Ma Teresa Martínez i Joaquín Palomares.

+
Llorenç S. Chaveli Gómez
PROFESSOR DE CLARINET I FASOLET

Naix a Barx (València). Comença els estudis musicals en la S.U.M. “Santa Cecília” del seu poble natal. 

+
Rosa Mascarell Mascarell
PROFESSORA OBOE

Va començar la seua formació a l’Agrupació Musical Santa Cecilia d’Ador amb l’especialitat d’Oboe. 

+
Xavi Cabrera Aparisi
DIRECTOR BANDA JOVE I PROFESSOR DE TROMPETA

Natural de Gandia, es titulat Superior de Música en l’especialitat de Trompeta per el Conservatori Superior de Música de Castelló de la Plana.

+
Antoni Vicent Just i Roger
PROFESSOR DE TROMPETA
2003 al 2006

Naix a La Font d’En Carròs, el 2 de Gener del 1978. Comença classes de llenguatge musical i trompeta a l’escola de música de l’Agrupació Artística Musical Carròs, de la ma de Josep Joan Martí i Juan, i amb Juan García Marín.

+
Juan Miguel Terrazas
DIRECTOR DE LA CORAL DE BENIRREDRÀ

Inicia los estudios musicales en Gandía, su ciudad natal, continuándolos en el Conservatorio Profesional de Música “Mestre Vert” de Carcaixent.

+
Xavi Malonda Miñana
PROFESSOR SAXO

+

Ensenyaments


Les escoles de música imparteixen ensenyaments no reglats, que aporten als alumnes una formació teòrica i pràctica que permet gaudir de la pràctica de la música, així com iniciar-los en el món de la música. A l'Escola de Música de la Societat Musical de Benirredrá, els estudis que s'imparteixen estan orientats a la formació musical amateur des dels 4 anys, però la nostra missió no queda ahí limitada, també pretén oferir una educació musical de qualitat que capacite a accedir als estudis professionals als alumnes que vullguen continuar . L'Escola basa la seua estructura educativa en dos àmbits de caràcter general: l'àmbit de la sensibilització i el primer contacte i la formació continuada que desenvolupa programes formatius que inclouen l'aprenentatge d'un instrument i l'àmbit de la formació instrumental. El projecte curricular s'estructura en les següents etapes:

Oferta formativa per a xiquets menors de 8 anys d'edat. FASOLET.

Oferta formativa per a xiquets majors de 8 anys d'edat. ETAPA BÀSICA (4 CURSOS) Les assignatures que es treballen són: • Llenguatge musical / cor (metodologia i-musi) • Instrument • Conjunt instrumental • Música de cambra

FORMACIÓ ADAPTADA L’Escola de Música de Benirredrà ofereix als alumnes joves i adults la possibilitat de planificar el seu aprenentatge en funció de les seues necessitats i disponibilitat.

Altres activitats formatives FORMACIÓ DEL PROFESSORAT Per a la Societat Musical Benirredrà la formació permanent del professorat és una activitat fonamental, s’intenta fomentar projectes d’investigació i d’edició de material pedagògic. Es fomenta el reciclatge i ampliació de coneixements del professorat, i es programen cursos de formació en tots els àmbits de l’educació, (didàctic, psicològic, metodològic, pràctic, etc.)

CURS DE DIRECCIÓ Jornades Internacionals de Direcció Musical “Cristóbal Soler” Dirigides a músics professionals. L'objectiu de les jornades és desenvolupar la competència del Director Musical: des de la preparació previa a l'acte de dirigir, fins les competències técniques, gestuals, corporals, analítiques i mentals, insistint en les metodologíes d'assaig i la correcta comunicació. És a dir, l'integració amb totes les disciplines i ciències que han d'interactuar en la formació i trayectòria del Director.

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT Considerant que la diversitat és una característica inherent a qualsevol grup de persones, l'atenció a la diversitat és una necessitat que compren a tot l'alumnat de l'Escola i tota la seva organització . L'organització de l'oferta educativa garanteix, amb l'adequat ús de les sessions individuals, compartides i col·lectives, que cada alumne reba una atenció personalitzada d'acord amb les seves necessitats. En el tractament de persones amb necessitats educatives especials, es realitzaran, dins de les possibilitats de l'Escola, les adaptacions temporals i reforços que es consideren necessaris per poder oferir un ensenyament d'acord a les seves necessitats.

Mes Descarregar pdf

Objectius


L’Escola de Música de Benirredrà, constituïda a l’empar de la Societat Musical Benirredrà està inscrita al Registre General de Centres Docents de la Conselleria d’Educació en 1997, es per tant una escola molt jove no sols per l’any en que fou creada, sinó perquè la majoria dels seu components són xiquets i xiquetes de 3 fins a 21 anys, tot i que també hi ha alumnes majors, són el grup menys nombrós.

Els estudis estan orientats a la formació musical amateur des dels 4 anys, però la nostra missió no queda ahí limitada, també pretén oferir una educació musical de qualitat que capacite a accedir als estudis professionals als alumnes que vullguen continuar.

Tenint en compte que la formació musical és per a nosaltres el fil conductor, aquest ens ha de portar a la formació integral de l’alumnat com a persones responsables, amb pensament crític, lliures i preocupades pel medi ambient.

Descarregar pdf

Activitats


Actividad example 2
28/03/2020 12:00 am
Actividad example 3
28/03/2020 12:00 am
Actividad example 4
28/03/2020 12:00 am
Actividad example 5
28/03/2020 12:00 am

Galeria d’imatges