Xavi Cabrera Aparisi

DIRECTOR BANDA JOVE I PROFESSOR DE TROMPETA

Ha estudiat amb els mestres Vicent Campos, Enrique Rioja, Maurice André, Urban Agnas.

Ha estat compositor de diverses marxes de processó per a la Setmana Santa de Gandia i de Pas-dobles per a les Falleres Majors de Gandia. Així com encàrrecs per altres festes i societats.
Ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Castelló de la Plana, així com per altres formacions professionals del País Valencià.

Component de la “Universal Symphony Orchestral” i membre de la Scorcia Big Band Boom,  amb les quals realitza concerts a tot el territori espanyol.

És professor-interí de la Generalitat Valenciana , del Centre de Música Professional Grau de Gandia, Escola de Música de La Societat Musical Beniredrà on també imparteix classes de Llenguatge Musical i dirigeix la Banda Jove de La Societat.

 Ha estat compositor de diverses marxes de processó per a la Setmana Santa de Gandia i de Pas-dobles  per a les Falleres Majors de Gandia. Així com encàrrecs per altres festes i societats.

 Ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Castelló de la Plana, així com per altres formacions professionals del País Valencià.

Biografia


Natural de Gandia, es titulat Superior de Música en l’especialitat de Trompeta per el Conservatori Superior de Música de Castelló de la Plana.